مقایسه افزونه امنیتی Wordfence و Solid Security (آیتمز سکوریتی سابق!)

مقایسه افزونه وردفنس و آیتمز سکوریتی

وردپرس به عنوان یکی از محبوب‌ترین و بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا شناخته می‌شود. بیش از یک چهارم از وب‌سایت‌های موجود در اینترنت بر پایه این سیستم ساخته شده‌اند. به همین دلیل، هکرها نیز علاقه زیادی به نفوذ به سایت‌های وردپرسی دارند. اما با استفاده از افزونه‌های امنیتی مناسب می‌توانید خطرات امنیتی وبسایت خود را به حداقل برسانید.

بنابراین، اگر امنیت وب‌سایت وردپرسی شما برایتان اهمیت دارد، بهتر است از بهترین افزونه های امنیتی وردپرس استفاده کنید و اهمیت به کارگیری آنها را درک کنید. در واقع از مهمترین کارهایی که بعد از طراحی وبسایت باید انجام شود، تامین امنیت وبسایت وردپرسی است. دوتا از افزونه‌های معروف و قابل اعتماد که امنیت سایت شما را تا حد زیادی تامین می‌کنند، وردفنس و آیتمز سکوریتی که اکنون با نام Solid Security می‌شناسیم، هستند. 

مقایسه افزونه وردفنس و سالید سکیوریتی

در ادامه تمام سعی خود را کرده‌ایم تا با مقایسه افزونه Wordfence و Solid security به شما نشان دهیم که کدام یک از این دو افزونه مهم امنیتی می‌توانند وظیفه‌ی حفاظت از سایت شما را بهتر انجام دهند.

افزونه وردفنس چه ویژگی ها و سرویس هایی دارد؟

یکی از بهترین افزونه‌های امنیتی برای وردپرس، Wordfence است که تاکنون بیش از 4 میلیون نصب فعال دارد. این افزونه قابلیت شناسایی و اعلام هشدار در مورد فایل‌های اصلی، فایل‌های افزونه، پست‌ها و نظرات کاربران را به صورت منظم و خودکار دارد. افزونه وردفنس همچنین یک گزارش کامل از تغییراتی که در فایل‌های سایت شما اتفاق می‌افتد را ارائه می‌دهد. به این ترتیب، شما همیشه از هر تغییری در سایتتان آگاه خواهید بود.

ویژگی های افزونه وردفنس

نسخه رایگان این افزونه شامل یک فایروال است که می‌تواند در مقابل حملات DDOS و ترافیک مخرب به وبسایت شما، مقاومت کند. برخلاف بسیاری از افزونه‌های امنیتی که فقط در نسخه پریمیوم فایروال را ارائه می‌دهند، Wordfence در نسخه رایگان خود این قابلیت را دارد. این افزونه همچنین قابلیت ردیابی کاربران و نظارت بر ترافیک زنده وبسایت را داراست. Wordfence به عنوان یک افزونه امنیتی برای وردپرس در یک نگاه دارای ویژگی‌های زیر است:

  • اسکن سایت برای شناسایی آسیب‌پذیری‌های امنیتی
  • امکان افزودن کپچا به فرم‌های ورود وردپرس
  • بکاپ‌گیری منظم و زمان‌بندی شده از وردپرس
  • قابلیت استفاده در وردپرس شبکه (وبسایت‌های چندگانه)
  • امکان تغییر نام کاربری پیش‌فرض وردپرس از “admin” به نام دلخواه
  • بلاک کردن آی‌پی‌هایی که تلاش‌های بیش از حد برای ورود به وردپرس را دارند
  • استفاده از رمزهای عبور قوی بالاجبار
  • نمایش آمار بازدید وبسایت به صورت زمان‌بندی شده
  • اصلاح فایل‌های آسیب‌دیده
  • فعال‌سازی تایید هویت دو عاملی
  • اسکن کردن آدرس‌های فیشینگ و نرم‌افزارهای مخرب
  • اسکن کردن تروجان‌ها
  • نظارت امنیتی بر DNS

همانطور که مشاهده می‌کنید این افزونه با امکانات جذاب، امنیت‌محور و کاربردی که دارد توانسته حتی در سال 2023 هم جزو یکی از بهترین افزونه های امنیتی باشد و بسیاری از وب‌مسترها از این افزونه برای حافاظت از سایت خود استفاده کنند. 

🔴 پیشنهاد مطالعه: افزونه رایگان نصب کنیم یا افزونه پولی وردپرس؟

مهمترین نقاط ضعف های افزونه وردفنس

در مورد ضعف‌های افزونه Wordfence، حرف و حدیث زیاد است؛ اما می‌توان به موارد زیر که از مهمترین ضعف‌های این افزونه امینتی به حساب می‌آیند، اشاره کرد:

  • هزینه برای پاک‌سازی توسط تیم Wordfence: برای درخواست پاک‌سازی سایت توسط تیم Wordfence، این افزونه هزینه مجزا از شما دریافت می‌کند.
  • نشان دادن حملات کاذب: Wordfence گاهی اوقات حملات کاذب را نشان می‌دهد، به این معنی که اعلان‌ها و هشدارهای ارائه شده توسط افزونه ممکن است نادرست باشد.
  • عملکرد ضعیف در حملات DDoS: وردفنس ممکن است در مواجهه با حملات DDoS عملکرد مناسبی نداشته باشد. این نقص می‌تواند برای بسیاری از افزونه‌های امنیتی صدق کند و نباید به طور خاص ضعف افزونه Wordfence دانست. حملات DDoS معمولاً باعث بار زیادی روی سرور می‌شوند و اغلب اکثر افزونه‌ها در مقابل آن‌ها مقاومت کمی دارند.
  • تأثیر بر سرعت سایت: Wordfence با ایجاد جداول بزرگی در دیتابیس، ممکن است باعث کاهش سرعت سایت شود. این امر بستگی به پیکربندی وب‌سایت و هاستینگ شما دارد. برای جلوگیری از آن، باید به انتخاب هاست مناسب و بهینه در کنار افزونه وردفنس توجه کنید.
  • عملکرد در سطح سرور: Wordfence در سطح سرور نیز فعالیت و از منابع سرور شما برای اجرای عملکردهای خود استفاده می‌کند؛ اما باید بدانید که این رفتار طبیعی است و مشابه بسیاری از افزونه‌های دیگر است.

 

برای دستیابی به نسخه پیشرفته و دسترسی به تمام قابلیت‌های Wordfence، نیاز است نسخه پرو این افزونه را تهیه کنید. برای این منظور، می‌توانید با پرداخت هزینه‌ بسیار کم، نسخه پرو را با لایسنس GPL از وردپرس نیاز خریداری کنید و یا با گرفتن اشتراک ویژه به همه محصولات در این وبسایت دسترسی داشته باشید.


افزونه Solid Security چه ویژگی هایی دارد؟

یکی دیگر از بهترین افزونه‌های امنیتی برای وردپرس، iThemes Security یا همان Solid Security (اسم جدید) است. در حال حاضر از این افزونه بیش از یک میلیون وبسایت برای تقویت امنیت خود استفاده می‌کنند. افزونه Solid Security در نسخه رایگان و پرمیوم ارائه می‌شود.

ویژگی های افزونه آیتمز سکوریتی

در نسخه رایگان، امکاناتی مانند اسکن بدافزارها، راهنمایی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و ایجاد الزامات امنیتی از قبیل استفاده از رمز عبور قوی فراهم می‌شود. اما برخی از ویژگی‌های پیشرفته این افزونه، نیازمند نسخه پرمیوم هستند. بین ویژگی‌های پرمیوم آن می‌توان به احراز هویت دو مرحله‌ای، اسکن خودکار روزانه بدافزارها، تنظیم انقضای رمز عبور و استفاده از کد کپچای گوگل اشاره کرد.

iThemes Security به عنوان یک افزونه امنیتی وردپرس در یک نگاه دارای امکانات و قابلیت‌های زیر است:

  • بلاک کردن اتوماتیک IP افرادی که قصد سوء استفاده در صفحات سایت را دارند
  • فعالسازی احراز هویت دو عاملی در سایت
  • قابلیت تنظیم و زمان‌بندی برای جلوگیری از ورود به داشبورد وردپرس در زمان‌های خاص با قابلیت Away Mode
  • بررسی و پیکربندی ماژول‌های امنیتی مهم
  • امکان تهیه بکاپ از پایگاه داده وردپرس
  • محافظت در برابر حملات Brute Force
  • ردیابی خطای 404
  • تغییر آدرس پیش‌فرض ورود به داشبورد وردپرس به نام دلخواه برای محافظت بیشتر
  • تغییر نام پوشه WP-CONTENT
  • اسکن صفحات سایت برای شناسایی کدهای مخرب به صورت زمان‌بندی شده
  • اجبار استفاده از رمز عبور قوی و تنظیم تاریخ انقضا برای رمز عبور
  • تشخیص تغییر فایل‌ها و ارسال هشدار در صورت تغییر محتوای فایل‌ها
  • ارائه خدمات کپچای گوگل
  • جلوگیری از ارسال نظرات اسپم
  • زمان‌بندی اسکن Malware
  • بهبود و بهینه‌سازی تنظیمات سرور برای افزایش امنیت وردپرس

 

در کل، نسخه رایگان افزونه iThemes Security برای مبتدیان مناسب است، اما ویژگی‌های واقعی آن در نسخه پرمیوم به نمایش درمی‌آیند. علاوه بر این، نصب و راه‌اندازی این افزونه بسیار آسان است. حتی اگر تجربه‌ای در این زمینه ندارید، به راحتی می‌توانید آن را نصب کنید.

مهمترین ضعف های افزونه آیتمز سکوریتی

تمرکز افزونه امنیتی iThemes Security یا همان Solid Security بیشتر در شناسایی آسیب‌پذیری‌ها در پلاگین‌ها، رمزهای عبور ضعیف و نرم‌افزارهای قدیمی قرار دارد. نسخه رایگان این افزونه امکان استفاده از برخی از ویژگی‌های امنیتی اساسی را فراهم می‌کند، اما توصیه می‌شود برای دسترسی به ویژگی‌های بیشتر مانند انتخاب رمزعبور قوی، احراز هویت دو عاملی، پشتیبان‌گیری از پایگاه داده و سایر موارد، این افزونه را به نسخه Pro ارتقا دهید. 

در ادامه به جدی‌ترین ضعف‌های افزونه آیتم سکوریتی اشاره کردیم:

  • محدودیت در حفاظت کامل: این افزونه تمرکز خود را بیشتر بر روی اقدامات پیشگیرانه می‌گذارد و نمی‌تواند به طور کامل سایت شما را در مقابل تهدیدات مختلف محافظت کند. به عنوان مثال، حفاظت از هرزنامه جزئی و تمیز کردن نرم‌افزارهای مخرب وظایف اصلی این افزونه نیستند.
  • محدودیت در مقابله با حملات هک: در صورت وقوع حملات هک، iThemes Security نمی‌تواند به طور فعال حملات را مهار کند یا از بین ببرد.
  • مصرف منابع سنگین: برخی از ویژگی‌های پیشرفته این افزونه مانند پشتیبان‌گیری از پایگاه داده، تشخیص تغییر فایل، تغییر پیشوند پایگاه داده و تغییر دایرکتوری محتوا، منابع سنگین RAM و CPU را مصرف می‌کنند؛ این مورد مشکلاتی را ایجاد کند.

به طور کلی، با توجه به ضعف‌هایی که iThemes Security دارد، می‌توان آن را به عنوان یک افزونه بسیار مناسب برای بهبود امنیت وب سایت قابل قبول دانست. این افزونه با پرداخت هزینه بسیار مقرون به صرفه، امنیت وب سایت را به طرز چشمگیری بهبود می‌دهد. این ابزار با پشتیبانی رایگان از طرف وردپرس نیاز تمامی اقدامات لازم را برای شما انجام می‌دهد.


مقایسه ویژگی های وردفنس و Solid Security

در این مقاله مقایسه ای، مقایسه افزونه وردفنس و آیتمز سکوریتی، تمام موارد موجود در هر دو افزونه را بیان کردیم. افزونه وردفنس و افزونه آیتمز قابلیت مقایسه مستقیم با یکدیگر را ندارند، زیرا هر کدام وظایف متفاوتی را برای افزایش امنیت وردپرس انجام می‌دهند.

مقایسه قابلیت ها و ویژگی های افزونه سالیدسکوریتی و وردفنس

وردفنس از فایروال به عنوان یک اقدام امنیتی موثر استفاده می‌کند. این افزونه دارای یک فایروال Endpoint است که به آن اجازه می‌دهد از یک فایروال مبتنی بر ابر استفاده کند و به طور کامل با وردپرس یکپارچه شود. از طرف دیگر، افزونه آیتمز دارای گزینه‌های دستی بیشتری برای انجام تنظیمات مختلف است که در بالا ذکر شد. در جدول زیر سعی شده است برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک افزونه‌ی امنیتی را به صورت خلاصه برای این دو افزونه نشان دهیم:

مقایسه افزونه وردفنس و آیتمز سکوریتی به صورت خلاصه
قابلیت های مهم آیتم سکوریتی وردفنس
مسدود کردن کاربران Ban bad users دارد دارد
بکاپ گرفتن از دیتابیس دارد ندارد
نوتیفیکیشن ایمیل دارد دارد
رمز عبور قوی دارد دارد
احراز هویت دو مرحله ای دارد دارد
مانیتور زنده ترافیک ندارد دارد
404 Detection دارد دارد
بررسی پرمیشن(سطح دسترسی) فایل دارد ندارد

به طور کلی، با استفاده از افزونه‌های امنیتی مناسب و اعمال تنظیمات پیشنهادی آن‌ها، می‌توانید وب‌سایت خود را در برابر تهدیدات امنیتی مختلف محافظت کنید و خطر نفوذ هکرها را به حداقل برسانید.

تا الان درباره مقایسه وردفنس و سالیدسکوریتی وردپرس چه چیزی یاد گرفتیم؟

اکنون شما با دو افزونه قدرتمند برای وردپرس، یعنی iThemes Security و Wordfence، در زمینه امنیت وردپرس آشنا شدید. شما می‌توانید هر کدام از این افزونه‌ها را که ترجیح می‌دهید در وب‌سایت خود نصب کنید.

افزونه وردفنس

ممکن است در ابتدای راه اندازی و شروع کسب و کارتان، مسئله امنیت برای شما مهم نباشد. اما هرچه زمان بیشتری بگذرد، امنیت وب‌سایت برای شما بسیار مهم و دغدغه‌ای بزرگ می‌شود. زیرا زحمات چندین ساله‌ی شما ممکن است با یک خطا از سمت شما توسط هکرها خراب شود.

خرید افزونه Solid Security

تنظیمات پیشنهادی و سفارشی افزونه‌های امنیتی می‌تواند به شما کمک زیادی در داشتن یک وب‌سایت امن کند. افزونه‌های امنیتی مانند Wordfence و iThemes Security با به روز رسانی مداوم، باگ‌ها و آسیب‌پذیری‌های امنیتی وردپرس و افزونه‌های دیگر را شناسایی کرده و به سرعت راهکارهایی برای جلوگیری از نفوذها و خرابکاری‌ها ارائه می‌دهند. بنابراین، نصب یک افزونه امنیتی حرفه‌ای در کنار راهکارهای انسانی و داشتن یک چک لیست امنیتی، به شما کمک زیادی می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید